-10%

Kyone Ultima Stagger Tooth Clipper Tondeuse UC-ST01

Oorspronkelijke prijs was: €157,15.Huidige prijs is: €141,45.

Levertijd ca. 5 dagen.

De Ultima Stagger Tooth PRO is dankzij de extreem krachtige Super Torque 5V motor in alle opzichten de krachtigste machine van Kyone. Deze motor biedt namelijk 30% meer kracht dan onze andere machines.Met het Stagger Tooth blade kunt u faden, texturen en blenden op het hoogste niveau. Door het gebruik van een unieke tandconfiguratie van twee verschillende tandlengtes (kort en lang) creëert u de perfecte zachte overgangen en uitermate geschikt voor afro-haar.

Beschrijving

Kyone Ultima Stagger Tooth Clipper Tondeuse UC-ST01

De Ultima Stagger Tooth PRO is dankzij de extreem krachtige Super Torque 5V motor in alle opzichten de krachtigste machine van Kyone. Deze motor biedt namelijk 30% meer kracht dan onze andere machines.

Stagger Tooth PRO blade
Met het Stagger Tooth blade kunt u faden, texturen en blenden op het hoogste niveau. Door het gebruik van een unieke tandconfiguratie van twee verschillende tandlengtes (kort en lang) creëert u de perfecte zachte overgangen en uitermate geschikt voor afro-haar.

Cool Blade Technology
Het snijblad is uitgevoerd met ‘cool blade technology’ en vervaardigd uit het hardst mogelijke staal dat er bestaat, namelijk metallurgie staal. Deze staalsoort zorgt voor een 3 tot 4 maal langere levensduur dan een normale stalen snijkop.

5 Click Body
Deze tondeuse is voorzien van een nieuw ontwikkelde body met een 5 click lengte verstelling (voorheen 4 click). Dit geeft niet alleen kleinere stappen, maar zorgt er ook voor dat de snijkop verder opengaat tot 4,0 mm. (voorheen 3,5 mm.). Dit biedt meer mogelijkheden zonder het gebruik van opzetkammen.